Indyk z plasterkami jabłka
Need a danie główne bezglutenowe? Indyk z plasterkami jabłka może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka tartego jabłka, granulki bulionu z kurczaka, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Plastry Indyka, Panierowane Plastry Indyka, oraz Orzechowe Plastry Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować indyka na maśle na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub aż soki uruchomić jasne.
Zdjąć z patelni; przykryć i ogrzać.
W tej samej patelni, połączyć syrop, ocet, musztarda i bulion.
Dodać jabłko; gotować i mieszać na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub aż jabłko będzie miękkie.