Indyk z nadzieniem kiełbasowo-kukurydzianym to danie główne południa. Ten przepis służy 12 porcjom. Jedna porcja zawiera 1271 kalorii , 124 g białka i 63 g tłuszczu . Za 3,77 USD za porcję ten przepis pokrywa 46% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 45 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga grzybów, papryki, masła i cebuli. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Podobne przepisy to wegański nadzienie z chleba kukurydzianego z jabłkami i kasztanami , nadzienie na zakwasie z kiełbasą szałwiową i jabłkami oraz grillowana pierś z indyka z nadzieniem Cremini z żurawiną i jabłkami .
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz jajka, mleko i olej; wymieszać z suchymi składnikami tylko do momentu ich zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wlać do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w temperaturze 425 stopni przez 18-20 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie czysta. Studzimy na drucianej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W holenderskim piekarniku ugotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić i odstawić. Na tej samej patelni podsmaż na maśle seler, cebulę, grzyby i czerwoną paprykę, aż będą miękkie. Wymieszaj bulion, przyprawy i kiełbasę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Piec bez przykrycia w temperaturze 325°C przez 3-3/4 do 4-1/2 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 180 dla indyka i 165 dla farszu, od czasu do czasu polewając tłuszczem z patelni (przykryj luźno folią, jeśli indyk zbyt szybko się rumieni ).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
15
Piec dodatkowy farsz pod przykryciem przez 45-50 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Odkryć; piec 10 minut dłużej lub do lekkiego zrumienienia. Przykryj indyka folią i odstaw na 20 minut, a następnie wyjmij farsz i pokrój.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane