Indyk z koprem włoskim, kiełbasą i farszem Ricotta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Butterflied indyka z koprem, kiełbasa, i ricotta farszu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 108g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1080 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Cebulki kopru włoskiego, parmezan, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoski farsz do kiełbas z kopru włoskiego i indyka, Pieczony indyk z nadzieniem z dyni maślanej, oraz Farsz z kiełbasą i koprem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać kiełbasę. Sautéuntil gotowane przez, o 6 protokół.Używając łyżki szczelinowej, przenieś do miski.
Dodać koper włoski, pory, i szalotki na patelni.Sauté 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Koper Włoski
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać czosnek i wino. Gotować 3minuty, skrobanie się rumiane kawałki. Scrapeinto miseczki z kiełbasą. Super. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Cover; chill.
Umieścić indyka, od strony skóry w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
3
Rozłóż połowę oleju z kopru włoskiegoo boku miąższu. Turn turkey over on largerimmed blacha do pieczenia. Włóż końcówki skrzydeł pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Począwszy od końca szyi, delikatnie Uruchom palce pod skórą piersi, uda i nóg.
5
Spreadstuffing pod skórą. Masaż, aby wyrównać tęsknotę za farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Rozłóż Olejek koprowy przewracając skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Olej Do Smażenia
1
Ustaw stelaż na najniższym poziomie w piekarniku i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wylej 1 szklankę wywaru lub bulionu na arkusz do pieczenia pod indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Stado
3
Pieczony indyk, aż termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 160 ° F to165°f, dodając bulion przez garście kubków, jeśli patelnia jest sucha, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia
4
Przełożyć indyka na talerz; pozostawić 30 do 45 minut. Zarezerwuj arkusz do pieczenia z sokami. Podczas gdy Turcja odpoczywa, przygotuj
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
5
Sos Z Kopru Włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Podawać indyka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
SOS
1
Przygotować grill (średnie ciepło).
2
Usuń górny stojak do grilla.Jeśli używasz węgla drzewnego, brykiety lekkie inchimney. Po pokryciu białym popiołem, Popchnij na przeciwległe strony dolnego stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść jednorazową aluminiową patelnię w środku stelaża (będziesz musiał zapalić dodatkowe pojemniki, sprawdzając co 30 minut w czasie grillowania). Wymień górny stojak. Jeśli używasz 3-palnikowy grill gazowy, lekkie palniki onleft i prawej stronie, pozostawiając center burneroff. Jeśli używasz 2-palnikowego grilla gazowego, lekkiego palnika na 1 stronie; umieść jednorazową patelnię z nadświetlaną stroną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Patelnia
4
Umieść indyka, strona skóry do góry, na Rack overpan; okładka. Włóż natychmiastowy odczyt termometru do otworu w kapturze. Utrzymuj temperaturę 177° na grillu węglowym, otwierając i zamykając otwory wentylacyjne lub regulując temperaturę na grillu gazowym za pomocą elementów sterujących. Grilluj do momentu włożenia termometru do najgrubszej części, rejestrując od160 do165, przy zbyt szybkim brązowieniu, 13/4 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Przełożyć indyka na talerz; odstawić na 30 do 45 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie od 5 do 10 stopni).