Indyk z koprem włoskim, kiełbasą i farszem Ricotta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Butterflied indyka z koprem, kiełbasa, i ricotta farszu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 108g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1080 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Cebulki kopru włoskiego, parmezan, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoski farsz do kiełbas z kopru włoskiego i indyka, Pieczony indyk z nadzieniem z dyni maślanej, oraz Farsz z kiełbasą i koprem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać kiełbasę. Sautéuntil gotowane przez, o 6 protokół.Używając łyżki szczelinowej, przenieś do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Winegret Z Wermutu
3
Dodać koper włoski, pory, i szalotki na patelni.Sauté 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Koper Włoski
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać czosnek i wino. Gotować 3minuty, skrobanie się rumiane kawałki. Scrapeinto miseczki z kiełbasą. Super. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Czosnek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
5
Wymieszać bułkę tartą, parmezan, andricotta do farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Parmezan
Farsz
6
W misce ubić jajka, szałwię,rozmaryn, 1 łyżeczkę soli, pieprzu i liści. Wymieszać z farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Farsz
Pieprz
Jajko
Szałwia Lekarska
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
1
Wymieszaj nasiona kopru włoskiego, rozmaryn, sól i pieprz, a następnie olej w małej misce. Rinseturkey; pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Rozmaryn
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Umieścić indyka, od strony skóry w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
3
Rozłóż połowę oleju z kopru włoskiegoo boku miąższu. Turn turkey over on largerimmed blacha do pieczenia. Włóż końcówki skrzydeł pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Począwszy od końca szyi, delikatnie Uruchom palce pod skórą piersi, uda i nóg.
5
Spreadstuffing pod skórą. Masaż, aby wyrównać tęsknotę za farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
6
Rozłóż Olejek koprowy przewracając skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Olej Do Smażenia
1
Ustaw stelaż na najniższym poziomie w piekarniku i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wylej 1 szklankę wywaru lub bulionu na arkusz do pieczenia pod indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Stado
3
Pieczony indyk, aż termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 160 ° F to165°f, dodając bulion przez garście kubków, jeśli patelnia jest sucha, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia
4
Przełożyć indyka na talerz; pozostawić 30 do 45 minut. Zarezerwuj arkusz do pieczenia z sokami. Podczas gdy Turcja odpoczywa, przygotuj
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
5
Sos Z Kopru Włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Podawać indyka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
SOS
1
Przygotować grill (średnie ciepło).
2
Usuń górny stojak do grilla.Jeśli używasz węgla drzewnego, brykiety lekkie inchimney. Po pokryciu białym popiołem, Popchnij na przeciwległe strony dolnego stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść jednorazową aluminiową patelnię w środku stelaża (będziesz musiał zapalić dodatkowe pojemniki, sprawdzając co 30 minut w czasie grillowania). Wymień górny stojak. Jeśli używasz 3-palnikowy grill gazowy, lekkie palniki onleft i prawej stronie, pozostawiając center burneroff. Jeśli używasz 2-palnikowego grilla gazowego, lekkiego palnika na 1 stronie; umieść jednorazową patelnię z nadświetlaną stroną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Patelnia
4
Umieść indyka, strona skóry do góry, na Rack overpan; okładka. Włóż natychmiastowy odczyt termometru do otworu w kapturze. Utrzymuj temperaturę 177° na grillu węglowym, otwierając i zamykając otwory wentylacyjne lub regulując temperaturę na grillu gazowym za pomocą elementów sterujących. Grilluj do momentu włożenia termometru do najgrubszej części, rejestrując od160 do165, przy zbyt szybkim brązowieniu, 13/4 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przełożyć indyka na talerz; odstawić na 30 do 45 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie od 5 do 10 stopni).