Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka z kiełbasą, morelą i farszem szałwiowym. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 82g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, farsz mix, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierś z indyka z kiełbasą-farsz morelowy, Farsz Do Kiełbas Z Szałwii, oraz Farsz Do Kiełbas Z Szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z indyka. Przyciąć nadmiar tłuszczu. Nie przycinaj nadmiaru skóry wokół szyi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać kiełbasę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Dodać cebulę i seler. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Skropić gorącym pieczonym wywarem z indyka; dobrze wymieszać. Wyciągnij końcówki skrzydeł w górę i na plecy; włóż pod indyka. Stuff 2 szklanki mieszanki kiełbasy do jamy szyi. Fold skóry na mieszance kiełbasy, i luźno zabezpieczyć z kilku drewnianych kilofów. Stuff 3 szklanki mieszanki kiełbasy do jamy ciała. Łyżka pozostałej mieszanki kiełbasy do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryć naczynie folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do pieczenia. Wiązać nogi razem ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Turcja Stado
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Włożyć indyka, pierś do góry, na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane