Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka z kiełbasą, morelą i farszem szałwiowym. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 82g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, farsz mix, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierś z indyka z kiełbasą-farsz morelowy, Farsz Do Kiełbas Z Szałwii, oraz Farsz Do Kiełbas Z Szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z indyka. Przyciąć nadmiar tłuszczu. Nie przycinaj nadmiaru skóry wokół szyi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kiełbasę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
6
Dodać cebulę i seler. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Ser Tallegio, Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Skropić gorącym pieczonym wywarem z indyka; dobrze wymieszać. Wyciągnij końcówki skrzydeł w górę i na plecy; włóż pod indyka. Stuff 2 szklanki mieszanki kiełbasy do jamy szyi. Fold skóry na mieszance kiełbasy, i luźno zabezpieczyć z kilku drewnianych kilofów. Stuff 3 szklanki mieszanki kiełbasy do jamy ciała. Łyżka pozostałej mieszanki kiełbasy do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryć naczynie folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do pieczenia. Wiązać nogi razem ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Turcja Stado
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Włożyć indyka, pierś do góry, na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane