Grillowany Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 617 kalorii, 71g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Za $1.98 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką syrop klonowy, ząbki czosnku, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 68%. Podobne przepisy to Indyk Z Grilla, Grillowany indyk na bułkach, oraz Indyk solony i grillowany.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek w 1/4 szklanki oleju do miękkości. Dodaj keczup, wodę, syrop, ocet, melasę, musztardę, sos Worcestershire, nasiona selera, płatki pieprzu, 1 łyżeczkę pieprzu i imbiru. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut lub do lekkiego zgęstnienia. Odłóż 1-1 / 2 filiżanki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Nasiona Selera
4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Usuń podroby z indyka (wyrzuć lub Zachowaj do innego użytku). Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni ociekowej. Otwory na szpikulec indyka; związać podudzia razem. Natrzyj pozostały olej na skórę indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Pałeczki Z Kurczaka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Posyp solą i pozostałym pieprzem indyka i wewnętrzną jamę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieść indyka na patelni ociekowej; grill, pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posmaruj odrobiną mieszanki sosu. Grilluj 1-1 / 2 do 2 godzin dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180°, często fastrygując pozostałym sosem. Przykryj i odstaw na 20 minut przed rzeźbieniem.