Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka z farszem Kiełbasowym. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 43g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli pocierasz szałwię, rodzynki, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk z farszem Kiełbasowym, Indyk z farszem Kiełbasowym, oraz Farsz z kiełbasą z indyka i chlebem kukurydzianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na płytkiej patelni ułożyć pierś indyka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 325° przez 2 do 2-1 / 2 godzin lub do czasu, gdy termometr wykaże 170° (w razie potrzeby przykryć luźno folią, aby zapobiec przerostowi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Tymczasem na dużej patelni na średnim ogniu gotować kiełbasę, seler i cebulę, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)