Indyk Wędzony Solony Miodem

Indyk Wędzony Solony Miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wędzonego indyka z solą miodową. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 811 kalorii, 87g białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz miód, bulion warzywny, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Indyk solony z miodem i wędzony, Indyk Wędzony Solony Miodem, oraz Cytrusowy Miód Solony Wędzony Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz gorącą wodę i sól w chłodnicy 54-quart. Mieszaj, aż sól się rozpuści. Wymieszać bulion warzywny i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
MiódMiód
WodaWoda
SólSól
3
Dodać lód i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Włożyć indyka do solanki, od strony piersi do góry i przykryć pokrywką chłodnicy.. Solanka na noc, do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Cała TurcjaCała Turcja
5
Wyjąć indyka z solanki i dokładnie osuszyć. Dokładnie pocierać ptaka olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Rozgrzać grill do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Używając podwójnej grubości wytrzymałej folii aluminiowej, zbuduj bombę dymną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Umieść filiżankę z wiórów hickory na środku folii i zbierz krawędzie, tworząc małą torebkę. Zostaw torebkę otwartą na górze. Ustaw to bezpośrednio na węglu drzewnym lub na metalowym pręcie nad płomieniem gazowym. Ustaw indyka na pośrednim ogniu, włóż termometr sondy do najgrubszej części mięsa piersi i ustaw alarm na 160 stopni F. zamknij pokrywę i gotuj przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
FrytkiFrytki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Po 1 godzinie sprawdź ptaka; jeśli skóra jest złotobrązowa, przykryj folią aluminiową i kontynuuj gotowanie. Ponadto, po 1 godzinie, wymień zrębki na drugi kubek.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Gdy ptak osiągnie 160 stopni F, zdejmij z grilla, przykryj folią aluminiową i pozostaw na 1 godzinę. Rzeźbić i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn