Indyk wolno gotowany z szałwią i boczkiem
Wolno gotujący Indyk z szałwią i boczkiem to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 574 kalorii, 80g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka baby-cut marchew, czosnek pieprz, pierś z indyka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadzienie z boczku cebulą i szałwią, Zawijasy z indyka, boczku i awokado, oraz Risotto z grzybami wolno gotującymi.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieścić indyka w kuchence.
Posypać pieprzem czosnkowym.
Ziemniaki i marchew umieścić wokół indyka.
Wymieszać boczek, SOS, mąka, szałwia i sos Worcestershire w małej misce; wlać na indyka i warzyw.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Podawać indyka z warzywami i sosem.