Indyk w torbie

Indyk w torbie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyka w torbie. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 469 kalorii, 70g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać indyka, mąkę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka), oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spłucz indyka i usuń podroby. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała TurcjaCała Turcja
3
Dno worka piekarnika wielkości indyka posypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Do woreczka włożyć indyka, seler i cebulę. Uszczelnij worek i wbij w niego widelcem kilka otworów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
5
Piec 3 do 3 1/2 godziny, lub aż temperatura wewnętrzna mięsa uda osiągnie 180 stopni F (85 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn