Indyk Tonnato

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, przyjaznych dla mapy żywności i całych 30 przepisów do swojego pudełka z przepisami, Turcja Tonnato może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 568 kalorii , 79 g białka i 26 g tłuszczu każda. Za 2,44 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Mieszanka pasty z sardeli, kaparów, soli i pieprzu oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 42% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także tonnato z indyka , tonnato z indyka i tonnato z indyka z ziemniakami i fasolką szparagową .
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Indyka dopraw solą, pieprzem i ziołami. Posmaruj oliwą, włóż do naczynia do pieczenia i polej indyka bulionem z kurczaka.
Wstawić do piekarnika i piec przez 30 do 40 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia w formie do pieczenia na 10 minut. Pokrój w 1/2-calowe plasterki, pod kątem. Pozostawić na blaszce do pieczenia z sokami podczas przygotowywania sosu.
W misie robota kuchennego dodaj tuńczyka, anchois, sok z cytryny i kapary. Puree aż będzie kremowe, około 1 minuty.
Do miski wlać mieszaninę tuńczyka i wymieszać z majonezem.
Na talerzu ułóż plastry indyka i polej sosem z tuńczyka.
Udekoruj posiekaną natką pietruszki.