Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, przyjaznych dla mapy żywności i całych 30 przepisów do swojego pudełka z przepisami, Turcja Tonnato może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 568 kalorii , 79 g białka i 26 g tłuszczu każda. Za 2,44 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Mieszanka pasty z sardeli, kaparów, soli i pieprzu oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 42% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także tonnato z indyka , tonnato z indyka i tonnato z indyka z ziemniakami i fasolką szparagową .
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pierś Z Indyka, Bez Skóry I Kości
3
Indyka dopraw solą, pieprzem i ziołami. Posmaruj oliwą, włóż do naczynia do pieczenia i polej indyka bulionem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Wstawić do piekarnika i piec przez 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia w formie do pieczenia na 10 minut. Pokrój w 1/2-calowe plasterki, pod kątem. Pozostawić na blaszce do pieczenia z sokami podczas przygotowywania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
W misie robota kuchennego dodaj tuńczyka, anchois, sok z cytryny i kapary. Puree aż będzie kremowe, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Do miski wlać mieszaninę tuńczyka i wymieszać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Na talerzu ułóż plastry indyka i polej sosem z tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane