Indyk Szkliwiony

Indyk Szkliwiony
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Glazurowany Indyk może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 22g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz polędwiczki z indyka, rosół z kurczaka, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć owoce, można śledzić to danie główne z Imbir Fruit Crisp jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indyk Oszklony Rumem, Indyk Szkliwiony Fig, oraz Indyk szkliwiony klonem.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dolnej części kuchenki elektrycznej 5-quart; umieść indyka na ziemniakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Wlać bulion na indyka, dodać liście laurowe i owoce do smarowania. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu 5 godzin lub aż indyk będzie miękki. Lub przykryj i gotuj na wysokim ustawieniu 1 godzinę; zmniejsz do niskiego ustawienia i gotuj 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozprzestrzenianie Się OwocówRozprzestrzenianie Się Owoców
Liście LauroweLiście Laurowe
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
3
Usunąć i wyrzucić liście laurowe. Polędwiczki pokroić i podawać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 3 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn