Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyka z solanką Cydrową. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 60g białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rosół z kurczaka, pieprz, cydr i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk solony w cydrze z Klonowo-Cydrową glazurą, Indyk Solony Cydrem, oraz Pikantny Cydr-Solony Indyk dla podobnych receptur.