Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu
Smażony Indyk to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 1442g tłuszczu, oraz w sumie 13119 kalorii. Na 12,63 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, Indyk, rub i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu.
Instrukcje
Umyć ptaka wewnątrz i na zewnątrz, i pozostawić do drenażu. Natrzyj indyka na całej powierzchni domową przyprawą. Umyć indyka suchym masłem. Pozwól ptakowi usiąść, aż osiągnie temperaturę pokojową.
Rozgrzej olej z orzeszków ziemnych w frytkownicy do indyka lub bardzo, bardzo dużej garnuszku do 350 stopni F. opuść indyka na gorący olej, bardzo ostrożnie, upewniając się, że jest całkowicie zanurzony. Smażyć indyka przez 3 minuty na Funt plus 5 minut na ptaka.
Wyjąć indyka z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Podawać z ulubionymi stronami Dziękczynienia i sałatkami.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.