Indyk Ragu z polentą

Indyk Ragu z polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka Ragu z Polentanem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 849 kalorii, 73g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego indyka, liść laurowy, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polenta z kiełbasą Ragu, Warzywne Ragu z polentą, oraz Pieczarkowe Ragu z serową polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W ciężkiej głębokiej patelni rozgrzać olej i 2 łyżki masła na średnim lub wysokim ogniu, dodać mięso, doprawić przyprawą do drobiu, sól i pieprz, brązowy mięso i kruszonka, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać rozmaryn, czosnek, cebula, marchew, seler, liść laurowy i gotować zmiękczyć 7 do 8 minut więcej. Wymieszać pastę pomidorową 1 minutę, następnie czerwone wino, wymieszać jeszcze minutę, dodać 1 1/2 do 2 szklanek bulionu i pomidorów i pomidory podzielić łyżką. Dostosuj przyprawy, zmniejsz 12 do 15 minut i podawaj na polencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PrzyprawyPrzyprawy
Liście LauroweLiście Laurowe
Czerwone WinoCzerwone Wino
RozmarynRozmaryn
PomidorPomidor
MarchewMarchew
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StadoStado
4
Podczas gotowania sosu doprowadzić pozostały wywar i mleko do wrzenia i ubić w polenta i gotować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
SOSSOS
StadoStado
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem, odrobiną soli i pieprzu, 2 łyżkami masła i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
6
Miarka zagęszczona polenta do płytkich misek i góry z liberalnymi ilościami ragu. Podaj dodatkowy ser przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn