Indyk Pieczony Ziołowo
Jeśli masz około 2 godziny i 20 minut do spędzenia w kuchni, Indyk pieczony ziołami może być spektakularny bez nabiału przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 110g białka, oraz 31g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Za $1.95 za porcję, ten przepis okładki 40% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką tymianek, liście szałwii, rozmaryn i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Polędwiczka z indyka pieczona na ziołach z dressingiem z Mango, limonki i imbiru oraz pieczonymi słodkimi ziemniakami, Pieczony indyk z masłem ziołowym i pieczoną szalotką, oraz Pieczony indyk z masłem ziołowym i pieczoną szalotką.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze pięć składników. Osusz indyka; posmaruj olejem.
Posyp mieszanką ziół na skórze indyka. Otwory na szpikulec indyka; związać podudzia razem.
Umieść mąkę w torbie piekarnika i wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść torebkę na brytfannie; dodaj seler i cebulę.
Ułóż indyka piersią do góry na warzywach.
Wytnij sześć 1/2 cala. szczeliny w górnej części torby; Zamknij torbę z krawatem.
Piec w temperaturze 350° przez 2 do 2-1 / 2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180°.
Wyjmij indyka na półmisek i trzymaj w cieple.
Odstaw na 15 minut przed rzeźbieniem. W razie potrzeby zagęścić kapanie patelni na sos.