Przepis na Bochenek wołowy z indyka można zrobić w około 1 godzinę. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,63 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 3G tłuszczu i w sumie 150 kalorii. Jeśli masz pod ręką pieprz, tymianek, keczup i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina ' N ' Indyk Meat Loaf, Vermont Turcja Bochenek, oraz Zdrowy Bochenek Z Indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na patelni nieprzywierającej podsmaż cebulę, czerwoną paprykę i czosnek na oleju przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala