Indyk miodowo-musztardowy z groszkiem
Indyk miodowo-musztardowy z groszkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 291 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką gotową marchewkę, pierś z indyka, groszek cukrowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Indyk miodowo-musztardowy z groszkiem, Indyk i groszek cukrowy w sosie pomarańczowo-musztardowym, oraz Groszek Miodowo-Orzechowy.
Instrukcje
Umieść indyka w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu.
Zalać marynatą indyka; obrócić plastry, aby równomiernie pokryć. Przykryć naczynie i odstawić na 10 minut w temperaturze pokojowej.
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Odcedzić większość marynaty z Turcji. Gotować indyka na patelni o 5 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Dodaj marchew, podnosząc indyka, aby umieścić marchew na dnie patelni. Top indyk z groszkiem. Przykryć i dusić około 7 minut lub aż marchewki będą miękkie i indyk nie jest już różowy w środku.