Przepis indyk i fasola Tostadas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 20 minut. Ta przystawka ma 722 kalorie, 35g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, Zestaw obiadowy taco, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Turcja Tostadas, Bean Dip Tostadas, oraz Indyk i warzywa Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. na nieutwardzonych arkuszy cookie, umieścić tortille (z zestawu obiadowego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec około 7 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Miejsce na poszczególnych płytach.
4
W 10-calowej patelni nonstick, gotować indyka, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw (z zestawu obiadowego), wodę i fasolę; podgrzewać do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Mieszaninę indyka podzielić równomiernie między tortille. Top z sosem taco (z zestawu obiadowego) i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Taco
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.