Indyk i czarna fasola Chili
Przepis indyk i czarna fasola Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 24 minuty. Na 2,74 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz bulion z kurczaka, cebulę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chili Z Indyka Z Czarną Fasolą, Czarna Fasola Indyk Chili, oraz Indyk i czarna fasola Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać indyka i sól; gotować mieszając, aż indyk się kruszy i nie będzie już różowy. Na zewnętrzne brzegi patelni wcisnąć mięso, a na środek patelni dodać cebulę i czosnek. Smażyć 3 minuty.
Dodaj przyprawę chili i gotuj 1 minutę.
Dodaj pomidory, bulion, paprykę chipotle i 1 łyżkę. SOS adobo. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodać fasolę; gotować 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Podawać z pożądanymi dodatkami.