Indyk duszony z borowikami

Indyk duszony z borowikami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Wino duszony Indyk z borowikami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 58g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, gałązki tymianku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone Żeberka Z Sosem Borowikowo-Porto, Duszona Rolada z indyka z pancettą, szalotką i sosem borowikowym, oraz Czerwone Wino Duszone Nogi Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W żaroodpornej misce namocz porcini we wrzącej wodzie, aż zmiękną, około 20 minut. Pocierać je, aby poluzować wszelkie ziarna i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pozostaw płyn do namaczania na 5 minut, a następnie wlej go do miski, pozostawiając za sobą wszelkie ziarna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Dodać pałeczki, doprawić solą i brązowym ze wszystkich stron na umiarkowanie wysokim ogniu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Przenieść na talerz.
6
Dodaj marchew i cebulę do zapiekanki, doprawić solą i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Zwróć pałeczki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać wino, borowiki i ich moczenie płyn, tymianek i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż indyk spada z kości, o 3 godziny; włączyć je 2 lub 3 razy podczas gotowania. Odrzuć tymianek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj szalotki, doprawić solą i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmiękną i lekko rumiane, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Przenieś szalotki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
12
Dodaj Portobellos na patelni, doprawić solą i gotować na dużym ogniu, obracając je raz, aż zmiękną i złoty, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Pokroić mięso indycze z kości na duże kawałki i wyrzucić ścięgna lepkie. Gotować płyn do gotowania, aż lekko pokryje łyżkę, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
14
Dodać Portobellos; doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
15
Włożyć indyka do talerzy zupy i łyżką Portobellos i sos na wierzchu. Ułóż szalotki obok i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn