Indyk Cordon Bleu faszerowany szynką, pieczone zielone Chiles i Brie

Indyk Cordon Bleu faszerowany szynką, pieczone zielone Chiles i Brie
Indyk Cordon Bleu faszerowany szynką, pieczone zielone Chiles i Brie jest bezglutenowe przystawka. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 690 kalorii, 69g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jeśli masz ser brie, sól koszerna i pieprz, piersi z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Z Indykiem Cordon Bleu, Klopsiki z indyka z pieczonym w ogniu Zielonym Chiles, oraz Piersi z kurczaka nadziewane Prosciutto i serem Gruyère (Kurczak Cordon Bleu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: sznurek rzeźniczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2
Do nadzienia chile: rozgrzej grill na dużym ogniu(możesz również użyć brojlerów, jeśli nie masz grilla).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Umieścić całe chiles na grillu i gotować, aż dobrze zwęglone i blister, obracając co 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przenieść do żaroodpornej miski i przykryć folią, aby "pociły się", co ułatwia ich obieranie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Niech chiles stać na 5 minut przed odkryciem i za pomocą ręczników zetrzeć Skórki. Wyrzucić skórki, usunąć rdzenie i nasiona i drobno posiekać chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Przełożyć do dużej miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
7
Dodać sery i wymieszać, tworząc farsz. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Dla indyka cordon bleu: zrób poziome cięcie długości cienkiej strony każdej piersi indyka za pomocą ostrego cienkiego noża. Otwórz piersi jak książkę, aby wycięte boki były odsłonięte do góry, a strona skóry w dół, z" kręgosłupem " kurczaka poziomo na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Indyka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10
Połóż 5 plastrów szynki delikatesowej na każdej piersi i przyciąć krawędzie, aby szynka pasowała do piersi i wokół indyka jest mała granica. Pozostawienie tej luki zapewni, że po zwinięciu indyka tworzy ładną pieczęć, a farsz nie wycieka wszędzie. Farsz z serem poblano podzielić na trzy części i równomiernie rozprowadzić na każdej piersi, pozostawiając niewielką granicę wokół krawędzi. Zaczynając od jednej strony, mocno zwijamy indyka od siebie, farszując w dowolnym nadzieniu, gdy próbuje uciec na brzegach (ważne jest, aby zwinąć go w ten sposób, aby po zrobieniu plasterków w gotowej roladzie znalazły się na ziarnie). Zabezpiecz rolkę kawałkami Sznurka rzeźniczego co 2 cale, aby utworzyć ciasną, równą kłodę. Powtórz z pozostałymi piersiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
11
Na Zewnątrz posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
12
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Rozgrzać olej w pieczarce z indykiem ustawionej na dwóch palnikach na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
14
Dodać rolady i brązowy równomiernie, 3 do 4 minut na stronie. Gdy wszystkie rumiane, przenieść całą patelnię rolady do piekarnika i zakończyć gotowanie. Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Przenieść na talerz i pozostawić mięso do odpoczynku, aby umożliwić przenoszenie gotowania i temperatury wewnętrznej do osiągnięcia 170 Stopni F, 10 do 12 minut. Aby służyć, usunąć Sznurek i pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
16
Skropić soki z patelni na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Połączyć miód i musztardę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn