Indyk Cordon Bleu faszerowany szynką, pieczone zielone Chiles i Brie
Indyk Cordon Bleu faszerowany szynką, pieczone zielone Chiles i Brie jest bezglutenowe przystawka. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 690 kalorii, 69g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jeśli masz ser brie, sól koszerna i pieprz, piersi z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Z Indykiem Cordon Bleu, Klopsiki z indyka z pieczonym w ogniu Zielonym Chiles, oraz Piersi z kurczaka nadziewane Prosciutto i serem Gruyère (Kurczak Cordon Bleu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: sznurek rzeźniczy
Do nadzienia chile: rozgrzej grill na dużym ogniu(możesz również użyć brojlerów, jeśli nie masz grilla).
Umieścić całe chiles na grillu i gotować, aż dobrze zwęglone i blister, obracając co 2 do 3 protokół.
Przenieść do żaroodpornej miski i przykryć folią, aby "pociły się", co ułatwia ich obieranie.
Niech chiles stać na 5 minut przed odkryciem i za pomocą ręczników zetrzeć Skórki. Wyrzucić skórki, usunąć rdzenie i nasiona i drobno posiekać chiles.
Przełożyć do dużej miski i doprawić solą i pieprzem.
Dodać sery i wymieszać, tworząc farsz. Odstawić do użycia.
Dla indyka cordon bleu: zrób poziome cięcie długości cienkiej strony każdej piersi indyka za pomocą ostrego cienkiego noża. Otwórz piersi jak książkę, aby wycięte boki były odsłonięte do góry, a strona skóry w dół, z" kręgosłupem " kurczaka poziomo na powierzchni roboczej.
Indyka posypać solą i pieprzem.
Połóż 5 plastrów szynki delikatesowej na każdej piersi i przyciąć krawędzie, aby szynka pasowała do piersi i wokół indyka jest mała granica. Pozostawienie tej luki zapewni, że po zwinięciu indyka tworzy ładną pieczęć, a farsz nie wycieka wszędzie. Farsz z serem poblano podzielić na trzy części i równomiernie rozprowadzić na każdej piersi, pozostawiając niewielką granicę wokół krawędzi. Zaczynając od jednej strony, mocno zwijamy indyka od siebie, farszując w dowolnym nadzieniu, gdy próbuje uciec na brzegach (ważne jest, aby zwinąć go w ten sposób, aby po zrobieniu plasterków w gotowej roladzie znalazły się na ziarnie). Zabezpiecz rolkę kawałkami Sznurka rzeźniczego co 2 cale, aby utworzyć ciasną, równą kłodę. Powtórz z pozostałymi piersiami.
Na Zewnątrz posypać solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać olej w pieczarce z indykiem ustawionej na dwóch palnikach na średnim ogniu.
Dodać rolady i brązowy równomiernie, 3 do 4 minut na stronie. Gdy wszystkie rumiane, przenieść całą patelnię rolady do piekarnika i zakończyć gotowanie. Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F, 30 do 35 minut.
Przenieść na talerz i pozostawić mięso do odpoczynku, aby umożliwić przenoszenie gotowania i temperatury wewnętrznej do osiągnięcia 170 Stopni F, 10 do 12 minut. Aby służyć, usunąć Sznurek i pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
Skropić soki z patelni na wierzchu.
Połączyć miód i musztardę i dobrze wymieszać.