Indyk Club Bake to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 250 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać indyka, mleko, wymieszać, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Turcja " Klub, Pesto Turkey Club, oraz Indyk Club Rolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Prześcieradło z ciasteczkami. Wymieszać Bisquick, 1/3 szklanki majonezu i mleka w średniej misce, aż miękkie formy ciasta. Naciśnij ciasto na 12x8-calowy prostokąt na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Mieszanka Do Pieczenia
Pliki Cookie
Ciasto
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Wymieszać indyka, cebulę, boczek i 1/4 szklanki majonezu. Łyżka na skorupie w ciągu 1/4 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Cebula
Cała Turcja
Boczek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Posypać pomidorem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Pomidor
5
Piec 5 do 6 minut lub aż mieszanina jest gorąca i ser topi.