Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj chili z indyka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Jeśli masz chili w proszku, brązowy cukier, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybkie i łatwe Chipotle Indyk Chili na # SundaySupper Chili Cook-Off, Dynia Indyk Chili: zdrowe Chili Cook Off Zwycięzca, oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę i paprykę ugotować na oleju w ciężkim średnim garnku na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż się złoci, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać przyprawy i brązowy cukier i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Przyprawy
3
Dodaj pomidory z sokiem, rozbijając je tylną łyżką, następnie dodaj fasolę, wodę i 1 łyżeczkę soli i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
Fasola
Woda
Sól
4
Wymieszać z indykiem i odstawić, przykryte, aż do ogrzania przez, 5 minut.