Indyk Chili

Indyk Chili
Przepis Indyk Chili jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 183 kalorie, 29g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz pomidory w puszkach, cebulę w proszku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie i łatwe Chipotle Indyk Chili na # SundaySupper Chili Cook-Off, Dynia Indyk Chili: zdrowe Chili Cook Off Zwycięzca, oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Totus Tuus Cava. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn