Indyk Chilaquiles
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka Chilaquiles. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zakupioną średnio gorącą salsę, chipsy tortilla, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Indyka Chilaquiles, Chilaquiles z indykiem i pieczoną salsą Tomatillo, oraz Tex Mex Chilaquiles.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni żaroodpornej.
Dodaj 11/4 szklanki cebuli; smażyć aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Dodaj indyka i chiles; sauté 3 minuty. Wymieszać w salsa; gotować na wolnym ogniu, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wmieszaj chipsy.
Umieść patelnię w piekarniku; piec tylko do rozpuszczenia sera, o 5 protokół.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki cebuli i kolendry; skropić cremą i podawać.