Indyk Biały-Indyk Brązowy
Indyk Biały-Indyk brązowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki przyprawione, Indyk bulion, cebula perła, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), Indyk Gorący Brąz, oraz Gorące Brązowe Kanapki Z Indykiem.
Instrukcje
Zacznij od przegrzebków piersi. Pogłębiać w mące zmieszanej z umiarkowaną ilością soli i białego pieprzu.(Czarny pieprz wizualnie mars dziewiczy SOS.) Praca w partiach, saute w gorącym maśle til tylko ledwo zrobione. Będą gotować dalej w sosie, a ty nie chcesz, aby brązowy dużo w ogóle.
Osuszyć na papierowych ręcznikach. Gdy masz je wszystkie sauted, warstwa je w pierwszym naczyniu do pieczenia. Oto, gdzie twoje doświadczenie i dobry osąd przyjść. Zrobisz sos z obniżonej śmietany i soku z cytryny. Więc zacznij od około dwa razy tyle śmietany, jak trzeba przykryć przegrzebki indyka w naczyniu do pieczenia, i zmniejszyć go o połowę w sosie patelni. Masz gęstą, aksamitną konsystencję.
Dodaj 2 łyżeczki świeżego soku z cytryny do każdej filiżanki zmniejszonej śmietany. Doprawić solą i białym pieprzem.
Wlać na przegrzebki z indyka, za pomocą łyżki do podnoszenia i potrząsać kawałki tak SOS idzie wokół i pod każdym kawałkiem.Następnie ciemną kostkę mięsa wymieszać z mąką doprawioną solą i czarnym pieprzem.
Te podsmażamy w maśle również partiami, odsączamy i w drugiej bakingdish.In pozostałe masło podsmażyć grzyby i boczek, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na patelni. Kiedy wyglądają na gotowe, powtórz obliczenia mentalne, ile sosu będziesz potrzebować. Równe części indyka i czerwone wino, tyle, że po zmniejszeniu o połowę masz wystarczająco dużo, aby pokryć ciemne kostki mięsa.
Dodaj mrożoną cebulę perłową i świeże zioła w ciągu ostatnich kilku minut gotowania sosu. Jeśli sos wygląda na zbyt cienki, zagęścić go trochę mąką lub skrobią kukurydzianą.Idziesz na obfite, ale pamiętaj, aby zatrzymać się przed ponurą.
Wymieszać sos w i wokół ciemnego mięsa.Rozmrożone ciasto francuskie rozłożyć na mące.
Rozwałkuj prostokąty, aby były tylko o cal większe niż naczynia do pieczenia.
Umyć jajko na górnych krawędziach naczyń do pieczenia, umieścić ciasto na wierzchu i zagniatać. Niech będzie ładnie i równomiernie.Jeśli twoje umiejętności ciasto francuskie są bardziej zaawansowane, możesz trzymać trochę z powrotem, gdy go rozwałkujesz i wykonasz dekoracyjne opracowania własnego projektu.Gładka i ładna jest w porządku.
Na wierzch ciasta pokroić kilka kawałków, aby umożliwić ucieczkę pary, a całą wierzch dobrze wymieszać z myciem jajecznym.Do nagrzanego piekarnika 375 stopni idą. Zaplanuj co najmniej 45 minut do godziny, Jeśli za jednym razem przechodzisz przez to, podczas gdy mięso i sos są jeszcze ciepłe. Jeśli wykonałeś wcześniej część pracy i ją schłodziłeś, musisz wziąć pod uwagę ten czas. Wiesz, że robi się to, gdy ciasto jest nadmuchane i brązowe na całej powierzchni, a sosy zaczynają bąbelkować w naczyniach lub z małych pęknięć po bokach. A teraz chwila, na którą wszyscy czekaliśmy. Zaprezentuj identyczne dania na stole lub w formie bufetu. Zanurz się w pierwszej kolejności, a zostaniesz nagrodzony eleganckimi kawałkami zapiekanki z indyka w sosie cytrynowym. Więc pomóż sobie z jego pozornym bliźniakiem. Ale czekaj! Ten to ziemia z delikatnych kawałków ciemnego mięsa, z dobrocią grzybów, boczku, cebuli.