Indyk Biały-Indyk Brązowy

Indyk Biały-Indyk Brązowy
Indyk Biały-Indyk brązowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki przyprawione, Indyk bulion, cebula perła, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), Indyk Gorący Brąz, oraz Gorące Brązowe Kanapki Z Indykiem.

Instrukcje

1
Zacznij od przegrzebków piersi. Pogłębiać w mące zmieszanej z umiarkowaną ilością soli i białego pieprzu.(Czarny pieprz wizualnie mars dziewiczy SOS.) Praca w partiach, saute w gorącym maśle til tylko ledwo zrobione. Będą gotować dalej w sosie, a ty nie chcesz, aby brązowy dużo w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Osuszyć na papierowych ręcznikach. Gdy masz je wszystkie sauted, warstwa je w pierwszym naczyniu do pieczenia. Oto, gdzie twoje doświadczenie i dobry osąd przyjść. Zrobisz sos z obniżonej śmietany i soku z cytryny. Więc zacznij od około dwa razy tyle śmietany, jak trzeba przykryć przegrzebki indyka w naczyniu do pieczenia, i zmniejszyć go o połowę w sosie patelni. Masz gęstą, aksamitną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj 2 łyżeczki świeżego soku z cytryny do każdej filiżanki zmniejszonej śmietany. Doprawić solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wlać na przegrzebki z indyka, za pomocą łyżki do podnoszenia i potrząsać kawałki tak SOS idzie wokół i pod każdym kawałkiem.Następnie ciemną kostkę mięsa wymieszać z mąką doprawioną solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Te podsmażamy w maśle również partiami, odsączamy i w drugiej bakingdish.In pozostałe masło podsmażyć grzyby i boczek, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na patelni. Kiedy wyglądają na gotowe, powtórz obliczenia mentalne, ile sosu będziesz potrzebować. Równe części indyka i czerwone wino, tyle, że po zmniejszeniu o połowę masz wystarczająco dużo, aby pokryć ciemne kostki mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja StadoTurcja Stado
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj mrożoną cebulę perłową i świeże zioła w ciągu ostatnich kilku minut gotowania sosu. Jeśli sos wygląda na zbyt cienki, zagęścić go trochę mąką lub skrobią kukurydzianą.Idziesz na obfite, ale pamiętaj, aby zatrzymać się przed ponurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
świeże Ziołaświeże Zioła
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Wymieszać sos w i wokół ciemnego mięsa.Rozmrożone ciasto francuskie rozłożyć na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Rozwałkuj prostokąty, aby były tylko o cal większe niż naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
9
Umyć jajko na górnych krawędziach naczyń do pieczenia, umieścić ciasto na wierzchu i zagniatać. Niech będzie ładnie i równomiernie.Jeśli twoje umiejętności ciasto francuskie są bardziej zaawansowane, możesz trzymać trochę z powrotem, gdy go rozwałkujesz i wykonasz dekoracyjne opracowania własnego projektu.Gładka i ładna jest w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
10
Na wierzch ciasta pokroić kilka kawałków, aby umożliwić ucieczkę pary, a całą wierzch dobrze wymieszać z myciem jajecznym.Do nagrzanego piekarnika 375 stopni idą. Zaplanuj co najmniej 45 minut do godziny, Jeśli za jednym razem przechodzisz przez to, podczas gdy mięso i sos są jeszcze ciepłe. Jeśli wykonałeś wcześniej część pracy i ją schłodziłeś, musisz wziąć pod uwagę ten czas. Wiesz, że robi się to, gdy ciasto jest nadmuchane i brązowe na całej powierzchni, a sosy zaczynają bąbelkować w naczyniach lub z małych pęknięć po bokach. A teraz chwila, na którą wszyscy czekaliśmy. Zaprezentuj identyczne dania na stole lub w formie bufetu. Zanurz się w pierwszej kolejności, a zostaniesz nagrodzony eleganckimi kawałkami zapiekanki z indyka w sosie cytrynowym. Więc pomóż sobie z jego pozornym bliźniakiem. Ale czekaj! Ten to ziemia z delikatnych kawałków ciemnego mięsa, z dobrocią grzybów, boczku, cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia22
Magazyn