Indyjskie Przyprawy Ryżowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj indyjskich przypraw ryżowych. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 138 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 87 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, płatki ryżowe, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Łosoś po indyjsku z ryżem Basmati, Indyjski przyprawiony sztucznie smażony ryż, czyli "Khichdi", oraz Indyjskie pikantne Tacos z kminkiem z ryżem Basmati i pikantnym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić razem płatki, orzechy nerkowca i rodzynki. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj Pianki i kardamon, aż będą gładkie.
Wlać mieszaninę zbóż i mieszać do równomiernego pokrycia.
Rozprowadzić równomiernie w wysmarowanym naczyniu do pieczenia i lekko poklepać. Ostudzić i pokroić w kwadraty.