Indyjskie mielone szaszłyki z jagnięciny
Jeśli chcesz dodać więcej Indyjski przepisy do skrzynki receptury, Indian mielone szaszłyki jagnięce może być przepis należy spróbować. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 27 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Jeśli masz sałatkę ziołową, kolendrę, pastę curry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szaszłyki indyjskie Curry z jagnięciną z miętą-Grillowany Chutney z Nektarynką z pitą, Ryż Z Mieloną Jagnięciną, oraz Tarta filo z jagnięciny mielonej.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
W średniej misce, połączyć jagnięcinę, cebulę, pastę curry i większość kolendry z niektórych przypraw. Nacisnąć 2-3 łyżki jagnięciny wokół szaszłyków, aby uformować kebaby i przełożyć na blachę do pieczenia.
Gotować przez 15-20 minut, aż gotowane przez.
Wymieszaj jogurt, miętę i czosnek. Ciepłe pieczywo zgodnie z instrukcjami opakowania i podawać z liśćmi, pozostałą kolendrą, szaszłykami i jogurtem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.