Indyjskie Lato
Przepis Indian Summer jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.31 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka lodu, sok z limonki, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Indyjska Sałatka letnia, Indian Summer Succotash, oraz Indyjska Letnia Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 5 pierwszych składników, mieszając, aż cukier się rozpuści. Podzielić mieszaninę wódki, lód, ćwiartki pomarańczy i ćwiartki ananasa między 2 szklanki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.