Indyjski Styl Sheekh Kabab
Indyjski styl Sheekh Kabab jest a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 2 godziny i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj veg shammi kabab, jak zrobić veg shammi kabab, Jagnięcina w stylu kaszmiru-ten indyjski styl jagnięciny to prawdziwa uczta, wszyscy będą myśleć, że jesteś kucharzem dla smakoszy, oraz hara bhara kabab, jak zrobić hara bhara kabab dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać mieloną jagnięcinę, cebula, mięta, kolendra, pasta imbirowa, i pasta chile. Doprawić kminkiem, kolendrą, papryką, cayenne i solą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Ułóż garści mieszanki jagnięcej, około 1 szklanki, aby uformować kiełbaski wokół szaszłyków. Upewnij się, że mięso jest rozłożone na równą grubość. Przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do grillowania.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Szczotka ruszt obficie z olejem, i zorganizować kabobs na grillu. Gotować przez 10 minut, lub aż dobrze zrobione, obracając w razie potrzeby do brązowego równomiernie.