Indyjski Pudding Robba Walsha

Indyjski Pudding Robba Walsha
Przepis Robb Walsh Indian budyń może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 450 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 77 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka soli, syrop trzcinowy, sproszkowany imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Robb Walsh ' s Tacos al Pastor, SOS maślany Robba Walsha, oraz Świeży groszek polny Robba Walsha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Możesz ugotować ten budyń w powolnej kuchence lub w piekarniku. Jeśli będziesz używać powolnej kuchenki, lekko spryskaj średniej wielkości powolną wkładkę kuchenną nieprzywierającym sprayem do gotowania. Jeśli będziesz pieczenia budyń, Rozgrzej piekarnik do 149°, i smarować 1 1/2-quart pieczenia naczynia z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce ubijamy jajka do wymieszania, następnie mieszamy melasę, masło i wszystkie przyprawy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W rondlu sparzyć mleko na średnim ogniu (małe pęcherzyki pojawiają się wzdłuż krawędzi patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj mąkę kukurydzianą i sól, dobrze wymieszaj i natychmiast zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, stale mieszając, przez 10 minut, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Zdjąć patelnię z ognia. Stopniowo dodawaj mieszaninę jajek do gorącej mieszanki mączki kukurydzianej, ciągle mieszając, a następnie kontynuuj ubijanie, aż będzie gładka. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Jeśli używasz wolnej kuchenki, wlać ciasto do przygotowanej kuchenki, przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 3 godziny lub na niskim ustawieniu przez 6 godzin lub więcej, aż budyń się ustawi. Jeśli korzystasz z piekarnika, wlej ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia, wstaw do piekarnika i piecz przez 45 minut, aż budyń się ustawi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Budyń podawać na ciepło z bitą śmietaną lub lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn