Indyjski Pudding Alexandry Guarnaschelli może być tylko deserem, którego szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 8. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Alex Guarnaschelli ' s Mother Chicken With BBQ, Budyń Indyjski, oraz Budyń Indyjski.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 121°. Posmaruj płytkie naczynie do pieczenia 2 do 2 1/2 litra masła.
W średniej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę i sól. W osobnej misce, ubić razem trochę mieszanki mleka i melasy, a następnie ubić to do mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4 Szklanki Mąki Pszennej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać całą mieszaninę mąki kukurydzianej do patelni i ubijać, aż składniki są w pełni zintegrowane. Gotować, stale mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, Obrane
5
Jajka ubić w średniej misce. Stopniowo ubijaj niektóre mieszanki mąki kukurydzianej, aby hartować jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki Kukurydzianej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać wszystko do rondla i delikatnie ubić cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Zdjąć z ognia.
1
Wlać do naczynia do pieczenia i piec, aż wygląda jak lekko wilgotną wersję chleba kukurydzianego lub budyniu na parze, 2 godziny. Pozostaw budyń do ostygnięcia na 15 minut przed polaniem bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Fram Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.