Indyjska Musztarda
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne? Indyjska musztarda może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Za $4.03 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 32G białka, oraz 21g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cebulę, łososia, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 85%. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), oraz Ryba Indyjska dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść gorczycę i paprykę chile w misce i zetrzyj razem, aby uzyskać delikatną pastę.
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu i gotuj cebulę na złoty kolor.
Wymieszaj musztardę i pastę chile, chili w proszku, kurkumę i sól. Wymieszać z wodą.
Umieść łososia na patelni. Zmniejsz ogień do małego i gotuj, aż większość płynu wyparuje, a ryby łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować dzikiego konia nieokiełznanego Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
![Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir]()
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.