Indyjska marchewka, groszek i ziemniaki

Indyjskie marchewki, groszek i ziemniaki mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepis Dania. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 522 kalorie, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, sól, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kalafior indyjski "Sabji" z groszkiem i marchewką, Indyjska wołowina keema z marchewką i ziemniakami, oraz Ziemniaki indyjskie, groch i kalafior.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i doprawić kminkiem, kurkumą, kolendrą, chili w proszku i solą. Gotować i mieszać, aż cebula jest rumiane.
Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać ziemniaki, marchew i groszek. Wymieszać do herbu, następnie przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół. Od czasu do czasu mieszaj i w razie potrzeby dodaj wodę, aby jedzenie Nie przylepiło się do patelni.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Kwieciste, delikatne owoce limonki, jabłka i sosny jabłko z nutą ziół, przypraw i drożdży, miękkie w pierwszym smaku, pomimo żywej kwasowości, a następnie proste, świeże na podniebieniu, sypkie owoce, niuanse mineralne, dobra struktura i równowaga, średnie ciało i drobne minerały w pikantnym wykończeniu.Idealny towarzysz wielu przystawek, takich jak wędzony pstrąg, szynka, zimne warzywa, tapas, czy świeży marynowany kozi ser z ziołami; również bardzo dobry z grillem rybnym, owocami morza lub pieczonym kurczakiem.