Indycze Pałeczki Papryka
Indycze pałeczki papryka wymaga z grubsza 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 137g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1220 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.55 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skondensowanego kremu zupy grzybowej, cebula, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Spróbuj Kminek i papryka przetarte pałeczki z kurczaka, Asian BBQ Turkey Drumsticks, oraz Kung Pao Indycze Pałeczki Perkusyjne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wymieszaj oliwę z oliwek i paprykę na patelni, aby utworzyć pastę.
Umieść pokrywę na patelni do pieczenia lub przykryj folią aluminiową.
Pastę z papryki pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż będzie pachnąca, około 15 minut. Cebulę i pieprz wymieszać z mieszanką papryki; dodać pałeczki z indyka, obracając się do płaszcza. Przykryj patelnię pokrywką lub folią aluminiową i wróć do piekarnika.
Kontynuuj pieczenie, aż indyk będzie bardzo miękki, a mięso odpadnie od kości, od 4 do 5 godzin.
Usuń kości, pozostawiając mięso na patelni i wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej i białego wina. Gotować mieszaninę na średnim ogniu do gorąca, o 5 protokół.