Indonezyjski Tempeh Z Fasolką Szparagową I Kruszone Orzeszki Ziemne

Indonezyjski Tempeh Z Fasolką Szparagową I Kruszone Orzeszki Ziemne
Indonezyjski Tempeh z fasolką szparagową i kruszone orzeszki ziemne może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, fasola, tempeh, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola szparagowa z pokruszonymi orzechami włoskimi, Indonezyjska grillowana fasolka szparagowa z sosem cytrynowym aioli, oraz Kreolska fasola szparagowa z orzeszkami ziemnymi dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn