Indonezyjski Kurczak Orzechowy

Indonezyjski Kurczak Orzechowy
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Indonezyjski Kurczak z orzeszków ziemnych może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 374 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Za $1.35 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga orzeszków ziemnych, sosu chili, cebuli i kremowego masła orzechowego. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, który jest solidny. Podobne przepisy to Indonezyjski Kurczak Orzechowy, Indonezyjski Sos Orzechowy, oraz Indonezyjska Sałatka Z Sosem Orzechowym.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka w 4-qt. powolna kuchenka. W małej misce wymieszaj cebulę, wodę, masło orzechowe, sos chili, sól, cayenne i pieprz; polej kurczaka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-6 godzin lub do momentu, gdy kurczak przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Posyp orzeszkami ziemnymi i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn