Indonesian Pork Satay

Indonesian Pork Satay
Indonezyjska wieprzowina Satay jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 683 kalorie, 49g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, płatki pieprzu, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indonesian Pork Satay, Beef satay a lan Indonesian sate babi, oraz Indonezyjski Satay wołowy z pikantnym sosem orzechowym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn