Indian Relish
Nigdy nie można mieć zbyt wiele indyjskich receptur, więc dać Indian Relish spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 98 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka cukru, papryka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Indian Hot Onion Relish, Indyjska ryba przyprawiona z ogórkowym smakiem, oraz Spiced Ruby and Emerald Indian Pepper Relish-Chutney.
Instrukcje
Wyrzucić łodygi i nasiona papryki; drobno posiekać paprykę.
W 2-do 2 1/2-Quart patelni, połączyć paprykę, cebulę, ocet, cukier, i chili do smaku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Mieszaj często na średnim ogniu, aż ciecz wygląda syropowo i zmniejsza się do około 3 łyżek stołowych, około 25 minut.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.