Indian Lassi
Indian Lassi może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 49 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 59 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jeśli masz pod ręką lodowatą wodę, sól, jogurt i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gulkand Lassi-Indian Rose Petal Jam Lassi-Gulkand s-letnie drinki, Papaya Lassi - jak zrobić Papaya Lassi - Indian Lassi s, oraz Banana Lassi-jak zrobić banana Lassi-Indyjski napój jogurtowy.
Instrukcje
W blenderze zmiksuj jogurt, lód, wodę, cukier i sól, aż mieszanina stanie się spieniona.
Wlać mieszaninę na kostki lodu w wysokich szklankach.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Mulderbosch Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Mocny nos guawy, skórki limonki i dojrzałej gruszki usztywniony wiciokrzewem i kwiatami pomarańczy. Soczyste podniebienie z bogatymi owocami pasji, przechodzącymi od nosa i kończącymi się cierpkimi cechami grejpfruta. Orzeźwiającą kwasowość doskonale niweluje Kremowy środek podniebienia i subtelna przyprawa pochodząca z dębu. Rocznik 2011 to bardziej owocowy styl, który jest świeższy i bardziej suchy w porównaniu do rocznika 2010. Rozkosznie dostępne wino, które jest bardziej smakowite w ustach.Partner z skorupiakami, grillowanym tuńczykiem, grillowanymi sardynkami, cytryną i pieczonym kurczakiem ziołowym lub gulaszem warzywnym.