Ina Garten ' S Indyk, kiełbasa i klopsiki Prosciutto
Indyk Ina Garten, kiełbasa i klopsiki Prosciutto mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 906 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.35 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 101 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka płatków pieprzu, kiełbasa wieprzowa, sos marinara, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ina Garten ' S Turkey Lasagna, Mielone Pulpety z indyka i kiełbasy, oraz Włoska zupa weselna (z Pulpetami z indyka i kiełbasy i szpinakiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni Fahrenheita. Wyłożyć arkusz papieru pergaminem. W małej misce, połączyć bułkę tartą i mleko i odstawić na 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
W dużej misce do mieszania, połączyć indyka, kiełbasa, prosciutto, mieszanka chleba, Asiago, pietruszka, oregano, płatki czerwonej papryki, 1/2 łyżeczki soli, i 3/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Prosciutto
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Ser Asiago
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Połączyć lekko, uważając, aby nie przesadzić, następnie dodać oliwę z oliwek i jajko i lekko wymieszać, aby utworzyć mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Uformuj w 2-calowe okrągłe klopsiki i rozłóż na patelni z prześcieradłami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Posmaruj oliwą z oliwek i piecz, aż blaty będą brązowe, a klopsiki ugotowane, 35-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W międzyczasie, doprowadzić sos marina na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Dodać gotowane klopsiki i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
8
Makaron ugotować w osolonej wodzie do al dente, następnie podzielić na miseczki. Top z klopsikami i sosem marinara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego