Imbirowy Sos Do Zanurzania

Imbirowy Sos Do Zanurzania
Imbirowy sos do zanurzania może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 2 i kosztuje 35 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 34 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń imbiru, ocet, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie super. Spróbuj Sos Sojowy Imbirowy, SOS imbirowo-sojowy, oraz Sos Sojowy Imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze połącz cebulę, czosnek, imbir, sok z cytryny, sos sojowy, cukier i ocet. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn