Imbirowy Sos Do Zanurzania

Imbirowy Sos Do Zanurzania
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Imbirowy sos do zanurzania może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, sos teriyaki, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS imbirowo-sojowy, Sos Sojowy Imbirowy, oraz Imbirowy Sos Do Zanurzania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek i imbir w gorącym oleju 1 minuta; usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Ubijamy pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn