Imbirowo-Sojowa Zupa Marchewkowa

Imbirowo-Sojowa Zupa Marchewkowa
Imbirowo-sojowa zupa marchewkowa jest bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, kurczak stock-in-a-box, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, oraz Zupa Marchewkowo-Imbirowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę, czosnek, imbir i pieprz chile i pocić je kilka minut. Wymieszać z marchewką i sosem tamari, następnie przykryć garnek i gotować przez 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TamariTamari
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować zupę, aż marchewki będą miękkie. Puree tak gładkie lub grube, jak chcesz z blenderem ręcznym lub w procesorze, w partiach. Zupę doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Całkowicie schłodzić i przechowywać w lodówce do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Podgrzej, w przykrytym garnku, na średnim ogniu i podawaj w płytkich miseczkach z jajkiem sadzonym na wierzchu, ugotowanym według własnego uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Każdą porcję udekorować szczypiorkiem lub szalotkami i mżawką prażonego oleju sezamowego na wierzchu. Podaj tosty z sezamem przy stole, do dunkingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn