Imbirowo-Sezamowy Vinaigrette

Imbirowo-Sezamowy Vinaigrette
Imbir-Sezam Vinaigrette może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, olej sezamowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Imbir Sezamowy Vinaigrette, Łosoś zapiekany sezamem z imbirowym winegretem, oraz Sałatka Shiitake z sezamowo-imbirowym winegretem.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce, mieszając trzepaczką, aż będą gładkie. Wymieszać z zieloną cebulą i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Uwaga: winegret Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do pięciu dni; dobrze wymieszać przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn