Imbirowo-Sezamowy Vinaigrette
Imbir-Sezam Vinaigrette może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, olej sezamowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Imbir Sezamowy Vinaigrette, Łosoś zapiekany sezamem z imbirowym winegretem, oraz Sałatka Shiitake z sezamowo-imbirowym winegretem.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce, mieszając trzepaczką, aż będą gładkie. Wymieszać z zieloną cebulą i pozostałymi składnikami.
Uwaga: winegret Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do pięciu dni; dobrze wymieszać przed użyciem.