Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa

Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Imbir-Sezam zielona fasola może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 105 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sos sojowy o niższej zawartości sodu, nasiona sezamu, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa, Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa, oraz 5-Skladnikowy Sezam Imbir Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
3
Dodaj fasolkę szparagową; gotować 7 minut lub aż fasola zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
4
Połącz nasiona sezamu, imbir, tahini, sos sojowy, wodę i sok z limonki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
TahiniTahini
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj mieszaninę do patelni. Gotować 1 minutę; wrzucić do herbu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn