Imbirowe Ciasteczka Kruche

Imbirowe Ciasteczka Kruche
Imbirowe ciasteczka kruche to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka krystalizowanego imbiru, niebielonej mąki uniwersalnej, cukru pudru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Imbirowe Ciasteczka Kruche, Imbirowe Ciasteczka Kruche, oraz Imbirowe Ciasteczka Kruche.

Instrukcje

1
W misce z mikserem elektrycznym śmietany razem masło, brązowy cukier, cukier puder i zmielony imbir, aż mieszanina jest lekki i puszysty, i dodać mąkę, sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijaj ciasto, aż będzie po prostu połączone i ubijaj w kandyzowanym imbirze i startej skórce z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Połowę ciasta, rozwałkować każdą połowę grubości 1/4 cala między arkuszami papieru woskowego i zamrozić ciasto na blachach do pieczenia przez 10 do 15 minut, lub aż będzie bardzo twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Pracując z połową ciasta na raz, usuń górne arkusze papieru woskowego i wycinaj ciasteczka za pomocą noża w kształcie serca o średnicy 2,5 cala. (Ciasto powinno być zimne, aby ciasteczka zachowały swój kształt.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Ułóż ciasteczka 2 cale od siebie na blachach do pieczenia, piec je partiami w środku rozgrzanego 149°. piekarnik przez 25 do 30 minut, lub aż będą blado złote, i przenieść je do stojaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Zbierz resztki, przełożyć ciasto i zrobić więcej ciastek w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Niech ciasteczka ostygną całkowicie i posypać je cukrem cukierniczym, przesiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn