Imbirowe Ciasteczka Kruche
Imbirowe ciasteczka kruche to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka krystalizowanego imbiru, niebielonej mąki uniwersalnej, cukru pudru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Imbirowe Ciasteczka Kruche, Imbirowe Ciasteczka Kruche, oraz Imbirowe Ciasteczka Kruche.
Instrukcje
W misce z mikserem elektrycznym śmietany razem masło, brązowy cukier, cukier puder i zmielony imbir, aż mieszanina jest lekki i puszysty, i dodać mąkę, sól.
Ubijaj ciasto, aż będzie po prostu połączone i ubijaj w kandyzowanym imbirze i startej skórce z cytryny.
Połowę ciasta, rozwałkować każdą połowę grubości 1/4 cala między arkuszami papieru woskowego i zamrozić ciasto na blachach do pieczenia przez 10 do 15 minut, lub aż będzie bardzo twarde.
Pracując z połową ciasta na raz, usuń górne arkusze papieru woskowego i wycinaj ciasteczka za pomocą noża w kształcie serca o średnicy 2,5 cala. (Ciasto powinno być zimne, aby ciasteczka zachowały swój kształt.)
Ułóż ciasteczka 2 cale od siebie na blachach do pieczenia, piec je partiami w środku rozgrzanego 149°. piekarnik przez 25 do 30 minut, lub aż będą blado złote, i przenieść je do stojaka.
Zbierz resztki, przełożyć ciasto i zrobić więcej ciastek w ten sam sposób.
Niech ciasteczka ostygną całkowicie i posypać je cukrem cukierniczym, przesiane.