Imbirowa sałatka żurawinowo-marchewkowa

Przepis na imbirową sałatkę żurawinowo-marchewkową można przygotować w około 10 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 136 kalorii . Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca . Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka marchewki, octu jabłkowego, soku ananasowego i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 61% . Ten wynik jest całkiem niezły. Wypróbuj chutney z imbirowej marchewki , zupę z imbirowej marchwi i bułeczki z imbirową marchewką , aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj sok ananasowy, miód, sok z cytryny i ocet na gładką masę.
Dodaj marchewkę, żurawinę i imbir; wrzucić do płaszcza. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.