Imbir i cytryna-paski na parze z sałatką z kopru włoskiego

Imbir i cytryna-gotowany na parze Bas paski z sałatką z kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.67 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka szczypiorku, oliwy z oliwek, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Duszony Bas W Paski Z Imbirem I Szalotki, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na powierzchni roboczej wypchaj zagłębienia basu w paski imbirem, plastrami cytryny i liśćmi kopru włoskiego. Doprawić wnętrze i na zewnątrz ryby solą.
Umieść stojak z drutu na dnie dużej, głębokiej patelni i wypełnij patelnię 1/8 cala wody. Przynieś wodę na wolnym ogniu. Ustaw rybę na stojaku, przykryć patelnię i pary na umiarkowanie małym ogniu, aż gotowane przez, O 18 protokół.
Tymczasem w misce wrzucić pokrojony koper włoski z 2 łyżkami oliwy z oliwek i 2 łyżkami soku z cytryny i doprawić solą.
Przełóż rybę na duży talerz.
Skropić rybę pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1 łyżką soku z cytryny i posypać szczypiorkiem.
Podawać rybę z sałatką z kopru włoskiego.