Imbir czosnek wieprzowina z ryżem

Imbir czosnek wieprzowina z ryżem
Need a dairy free main course? Imbir czosnek wieprzowina z Sizzling ryżu może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 779 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wieprzowina czosnkowa z groszkiem cukrowym na jarmużu ryż imbirowy, Skwierczące Krewetki Czosnkowe Z Sherry, oraz Skwierczące krewetki z czosnkiem (gambas Al Pil Pil).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Dodać ryż i wodę do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
3
Przełożyć ryż na blachę do pieczenia i ostudzić do temperatury pokojowej. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieść ryż w piekarniku i pozostaw do wyschnięcia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podgrzać 2 szklanki oleju do 350 stopni F. w patelni o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Pokroić ryż w 3-calowe rundy i smażyć na oleju, aż chrupiące i jasnobrązowe, o 2 protokół. Odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
1
Pokroić wieprzowinę w 3/4-calowe rundy. Wymieszać sos sojowy, musztarda, i ocet winny ryżowy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj wieprzowinę i marynuj15 minut. W płytkiej misce wymieszaj mąkę, skrobię kukurydzianą, czosnek, cebulę, sól i pieprz. Lekko nacisnąć na wieprzowinę do spłaszczenia i pogłębiania w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej w średnim saute patelni, dodać wieprzowinę i gotować, aż lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Aby da sos: w średnim garnku sosu, na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, imbir, czosnek, i pieprz, i saute, aż cebula są przezroczyste. Rozpuścić patelnię z winem, a następnie dodać 2 szklanki wody, wywaru, sosu sojowego i miodu. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do zmniejszenia o połowę. Odcedzić sos i zwrócić go do garnka na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Połączyć 4 łyżki wody i skrobi kukurydzianej w małej misce. Powoli mieszać go do sosu i gotować, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Przełożyć ryż na półmisek i ułożyć wieprzowinę na półmisku. Top z sosem i udekorować zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki3Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego3Spód: okruszki z herbatników grahammrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczosnek pokrojony w kostkęczosnek pokrojony w kostkę1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojony w kostkę świeży imbirpokrojony w kostkę świeży imbir1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokoszerne marynatykoszerne marynaty1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocebula granulowanacebula granulowana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona cebula pokrojona w kostkę, do dekoracjizielona cebula pokrojona w kostkę, do dekoracji2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż jaśminowy, płukanyryż jaśminowy, płukany1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak niskosodowykurczak niskosodowy1porcja startego parmezanuświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz907papryka habaneropolędwica wieprzowa, Srebrna bez skórypolędwica wieprzowa, Srebrna bez skóry3Spód: okruszki z herbatników grahamocet winny ryżowyocet winny ryżowy2Spód: okruszki z herbatników grahampieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta4Spód: okruszki z herbatników grahampieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta6trochę posiekanej cukiniiOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda plus 4 łyżkiwoda plus 4 łyżki9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)1łyżka czerwony ocet winnycebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn